Afvalcontainer ophalen
Is uw afvalcontainer eerder vol of bent u klaar met uw verbouwing, opruiming of renovatie dan afgesproken ? Dan komt Euro Milieu B.V. uw container indien mogelijk eerder weer bij u ophalen.
Melden ophalen container
Wilt u uw afvalcontainer eerder laten ophalen dan afgesproken? Dan kunt u dat melden via het onderstaande formulier. Geef aan waar en wanneer u de container wilt laten ophalen. Wilt u uw container niet alleen maar laten ophalen, maar inwisselen voor een andere container? Dan kunt u dat via deze pagina regelen door een nieuwe container te kiezen en bij de bestelpagina aan te geven dat het een wisselcontainer betreft.

Als u de container langer wilt laten staan dient u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de ophaaldatum telefonisch contact met ons op te nemen.
Meer weten?
Heeft u een vraag over het ophalen van uw container? Meld het in het opmerkingenveld in het formulier of bel ons via +32 (0)38-083856. We helpen u graag verder.
Gegevens afvalcontainer ophalen

DD slash MM slash JJJJ
Ophaaladres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rolcontainer huren voor restafval, papier/karton of glas?
Vraag dan een offerte aan via ons formulier
Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

© Euromilieu BE 2023 | Alle rechten voorbehouden, Gemaakt door Brandways
usercartphone-handsettext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram