Afvalcontainers, goedkoop, veilig en zeer snel? Dan bent u bij Euro Milieu BVBA aan het juiste adres! Klik hier voor onze Afzet Containers

Afvalcontainers

Euro Milieu BVBA, opgericht in 1998, is een bekende naam op het gebied van recycling van bedrijfsafval en bouw- en sloopafval.

Euro Milieu BVBA heeft al geruime tijd ervaring op het gebied van afvalverwerking, vooral in het plaatsen van rolcontainers en afzetcontainers. We staan vooral bekend om onze scherpe prijzen en snelle service. Ons bedrijf is zich dan ook nog steeds verder aan het ontwikkelen en uitbreiden. Hierdoor kunnen we steeds meer bieden op het gebied van afvalverwerking. Euro Milieu BVBA is gevestigd in Berchem maar doet ook zeker zaken met klanten vanuit de omgeving zoals bijvoorbeeld Antwerpen, Brasschaat, Breda, Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel.
De klant kan gebruik maken van de vele mogelijkheden en is hierdoor altijd voordelig uit.

Onze slogan is: “Respect voor het milieu”.
Vanuit dit uitgangspunt staan wij onze klanten bij om afval op een milieuverantwoorde wijze te verwerken.

Wat doen wij?

Wij zijn een dienstverlener voor:

* Verhuur van rolcontainers van 240 tot en met 5000 liter
* Verhuur van afzetcontainers voor bedrijfs-, bouw- en sloopafval, alsmede groenafval.
* Afvoer van chemisch afval
* Archiefvernietiging

Ons totale dienstenpakket bestaat uit:

* Verhuur van rolcontainers
* Verhuur van afzetcontainers
* Verhuur van perscontainers e.d.
* Het inzamelen van glas
* Het inzamelen van papier
* Het inzamelen van Klein Gevaarlijk Afval

Voor wie?

Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt is Euro Milieu BVBA een geschikte partner! Mede omdat Euro Milieu BVBA beschikt over een eigen milieustraat waar onze klanten ook zelf terecht kunnen. Kortom, Euro Milieu BVBA is uw partner op het gebied van afvalverwerking!

Afvalcontainers?

Wil je een Afvalcontainers? Bij Euro Milieu BVBA Afvalcontainers kun je eenvoudig, snel en voor een goedkope prijs een afvalcontainer bestellen.
 
VERSCHILLENDE SOORTEN AFVAL 

Bij Euro Milieu BVBA kun je allerlei soorten afvalcontainers huren; verschillende formaten containers in de verhuur, maar ook containers voor verschillende soorten afval zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers.

Dus, Afvalcontainers? Neem snel contact met ons op.

Euro milieu