Container huren in uw regio, goedkoop, veilig, zeer scherp geprijsd

Vertrouwde service Binnen 24 uur geleverd Goedkoopste van België All-in prijzen

Bouwafval Containers

(Portaal) 6m3 

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

6m3    - € 446 Bestellen

Bouwafval Containers

(Portaal) 10m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

10m3    - € 529 Bestellen

Bouwafval Containers

(Portaal) 12m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

12m3  - € 578 Bestellen

Bouwafval Containers

(Portaal) 15m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

15m3  - € 682 Bestellen

Een bouwafvalcontainer huren? De containers van Euro Milieu huurt u in verschillende afmetingen en deze zijn geschikt voor al uw bouwafval. Al onze bouwafvalcontainers worden op een door u afgesproken locatie geleverd, ongeacht de grootte. Na afloop worden de containers dan ook weer opgehaald. Bestellen kan bij ons makkelijk en snel, maar niet voor u de juiste container heeft gevonden.

Type bouwafvalcontainer

Vaak wordt de hoeveelheid afval te laag ingeschat. Zonde, want een tweede container huren is niet nodig. Daarom heeft Euro Milieu voor iedere bouwklus een passende afvalcontainer. Hieronder vindt u de prijzen van de verschillende bouwafvalcontainers. Heeft u de juiste container gevonden op onze website? Dan ontvangt u binnen twee weken een all-in prijs van ons.

De juiste container bij Euro Milieu

Bij het huren van een afvalcontainer is het belangrijk dat u goed kijkt naar het type afval dat u heeft: u betaalt tenslotte voor de verwerking. Logischerwijs kunt u dus niet al het afval in eenzelfde container stoppen. Puin en gesteenten gaan in een puincontainer, terwijl hout in een houtcontainer moet. De containers zijn in principe gelijk, maar de verwerking van het afval niet. Daarom is het belangrijk om alleen het voorgeschreven afval in de containers te plaatsen.

Contact met Euro Milieu

Weet u niet wat voor type afvalcontainers geschikt is voor uw afval of hoeveel het geschatte afval zal zijn? Neem dan contact met Euro Milieu op. Ons team staat klaar om u te helpen met het verwerken van uw bouwafval. Aanvragen kunt u opsturen via het contactformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 038083856 óf breng een bezoek aan onze Beliestraat in Essen.