Container huren in uw regio, goedkoop, veilig, zeer scherp geprijsd

Vertrouwde service Binnen 24 uur geleverd Goedkoopste van België All-in prijzen

Hout Containers

(Portaal) 6m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

6m3 -   € 341 Bestellen

Hout Containers

(Portaal) 10m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

10m3 -   € 404 Bestellen

Hout Containers

(Portaal) 12m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

12m3 - € 425 Bestellen

Hout Containers

(Portaal) 15m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.be

15m3 - € 515 Bestellen

Houtafval container huren

Een houtafvalcontainer huren? De houtafvalcontainers van Euro Milieu zijn perfect voor de verbouwing van uw schuur, tuinhuis of houten aanbouw. Onze houtafvalcontainers worden aan de deur geleverd en, na afloop, weer opgehaald. Op zoek naar een houtafvalcontainer? Dan bestelt u via onze webshop. Zorg wel dat u weet wat voor container u nodig heeft.

Type houtafvalcontainer

De hoeveelheid houtafval wordt vaak te laag ingeschat. U wilt natuurlijk in één keer de juiste container huren, dus kiest u voor de juiste grootte. Voor iedere houtklus heeft Euro Milieu een passende afvalcontainer. Hieronder vindt u de kosten voor onze houtafvalcontainers. Heeft u de juiste maat gevonden? Dan krijgt u al binnen twee weken een prijsopgave toegestuurd.

De juiste houtcontainer huren

Bij het huren van een afvalcontainer is het type afval belangrijk. U kunt namelijk niet al het afval in één container dumpen. Puin en gesteenten gaan in een puincontainer en bouwafval in een bouwcontainer. De containers zijn vaak gelijk, maar de verwerking van het afval niet. U betaalt ook hoofdzakelijk voor de verwerking van het afval. Daarom is het belangrijk om de juiste afvalsoort te bepalen vóór u een container bestelt.

Containerverhuur Euro Milieu

Vragen over een houtafvalcontainer, het type afval of de verschillende formaten? Neem dan contact op met Euro Milieu. Het Euro Milieu-team helpt u graag met uw vraagstukken. Contact opnemen kan via het contactformulier of via telefoonnummer 038083856. Tot snel!