• Heeft u één of meerdere rolcontainers nodig?

  Vraag na uw serviceovereenkomst aan!
  Euromilieu B.V. heeft voor elke soort afvalsoort een rolcontainer ter beschiking.
 • Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag open van 08.00 tot 17.99
 • Afvalverwerking in uw regio?

  Bekijk of wij ook op uw locatie leveren.
  Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op.
  Bekijk hier waar wij leveren
 • Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag open van 08.00 tot 17.99

Rolcontainer huren

Een rolcontainer bij Euro Milieu B.V. is alleen te huren op basis van een overeenkomst.
U kunt aan de hand van dit offerte formulier o.a. aangeven welk formaat rolcontainer u wilt huren. 

Wanneer u een rolcontainer huurt, komen we deze bij u afleveren en halen we hem weer bij u op. Bovendien is de verwerking van het afval in de container inbegrepen bij de huurprijs. U heeft de container voor het huurbedrag op basis van de duur van de overeenkomst tot uw beschikking. 

Welke rolcontainer wilt u huren?

Euro Milieu B.V. heeft rolcontainers van diverse formaten beschikbaar. Er zijn containers van 240 liter tot 660 liter en 1100 liter. Wat het huren van uw rolcontainer kost, hangt niet alleen af van het formaat, maar ook van het materiaal dat u erin wilt afvoeren.

Huur uw rolcontainer

Bekijk op onze homepage het assortiment rolcontainers van Euro Milieu B.V. en bepaal welke container u nodig heeft. Daarna kunt u deze eenvoudig en snel online huren. Wilt u advies over welke rolcontainer het beste bij uw wensen past? Bel ons gerust. We geven u dan een advies op maat.

Rolcontainer huren voor restafval, papier/karton of glas?
Vraag dan een offerte aan via ons formulier
Offerte aanvragen

Meest gestelde vragen

Weet u niet zeker welke container u nodig heeft? Of wilt u meer informatie over de plaatsing, het leveren, ophalen of de kosten van de huur van een container? Onze experts adviseren u graag op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur bij het maken van de juiste keuze.
Hoe kan ik een container bestellen?
U kunt uw container bestellen in onze webshop. U selecteert eerst welke soort afval u wilt afvoeren en vervolgens het formaat van de container die u nodig heeft. Wilt u graag advies op maat? Neem contact met ons op.
Wanneer wordt mijn container geleverd?
We leveren uw container op werkdagen binnen 24 uur bij u af op het moment dat het u uitkomt.
Hoeveel ruimte neemt de container in beslag?
Hoe groot de container is die u heeft gehuurd, kunt u zien in de specificaties van de betreffende container. Houd voordat u uw container bestelt, rekening met het beschikbare grondoppervlak.
Hoe kan ik de container afrekenen?
U betaalt uw container snel een eenvoudig met Bancontact/KBC/Belfius. Zo hoeven onze chauffeurs niet met contant geld rond te rijden en is uw betaling meteen geregeld.
Wat is inbegrepen in de huurprijs van mijn container?
Euromilieu hanteert all-in huurprijzen. Daarin zijn vier weken huur, de BTW, aflevering, ophalen én het afvoeren van het afval inbegrepen. Wel zo helder!
Kan ik mijn container ook laten omwisselen?
Ja, dat kan. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer uw container al vol is, voordat uw verbouwing of klus klaar is. U regelt een containerwissel heel eenvoudig door in de webshop een nieuwe container te bestellen en in het bestelproces aan te geven dat het een wissel betreft.
Verschillende soorten afvalcontainers
Uw woning verbouwen, de zolder opruimen of de tuin voorzien van een heel nieuwe look? Of eindelijk dat oude tuinhuisje vervangen door een modern exemplaar?

Bent u hiermee bezig en wilt u het afval dat hieruit voortkomt, gemakkelijk en voordelig afvoeren? Huur dan een afvalcontainer bij Euro Milieu B.V. Hierboven ziet u welke soorten containers er zijn en wat deze kosten.
Waarom kiezen voor Euro Milieu B.V.?
- Binnen 24 uur geleverd
- Goedkoopste van België
- Uitgebreid assortiment
- Lage all-inprijzen
- Bezorgen, ophalen en afvalwerking inbegrepen
- Inclusief 5 dagen huur
Heeft u vragen over onze containerservice?
Weet u niet zeker welke container u nodig heeft? Of wilt u meer informatie over de plaatsing, het leveren, ophalen of de kosten van de huur van een container? Onze experts adviseren u graag op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

© Euromilieu BE 2023 | Alle rechten voorbehouden, Gemaakt door Brandways
usercartphone-handsetchevron-downtext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram